Voor professionals die gaan voor een carrière in HSE

Ambieer jij het om je volgende (of zelfs je eerste) stap in je carrière te zetten en wel bij een werkgever die volledig bij je past? Als recruitment organisatie zetten wij ons elke dag voor de volle 100% in om jou als professional te helpen aan de juiste functie en werkgever. Ook na jouw eerste werkdag onderhouden we nog regelmatig contact met je om zeker te weten dat je op de juiste plek zit. Wij zijn er namelijk om jou te helpen! Dus ben jij klaar voor een nieuwe professionele uitdaging?

Welkom bij Michael Henderson Recruitment!

Zoveel aanbod

Als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging heb je al enige, of zelfs jaren, werkervaring in een HSE functie. Hoe dan ook, het is niet altijd even makkelijk om de juiste baan te vinden. Soms weet je dan ook niet meer waar je het zoeken moet: er is zoveel aanbod! Uiteraard ben je erg gemotiveerd en enthousiast om in een nieuwe functie en omgeving aan het werk te gaan! Enige hulp bij je zoektocht zou dan ook zeer welkom zijn, maar wat kun je nu precies van ons verwachten?

Onze werkwijze

Allereerst denken wij, van Michael Henderson Recruitment, vanaf het eerste contact hardop met je mee. Zo voeren we meerdere gesprekken met je om te achterhalen wat je motivatie is en wat voor soort organisatie je voorkeur heeft. Ook datgene waar je zelf nog niet aan had gedacht, komt ter sprake. Uiteindelijk streven we naar een match met de juiste werkgever binnen 4 weken. In het jaar na je plaatsing zullen wij nog maandelijks contact met je opnemen. Op deze manier hopen wij je niet alleen de juiste begeleiding maar tevens een luisterend oor te bieden. We willen namelijk dat je meer dan tevreden bent in je kersverse functie bij je nieuwe werkgever.

Stuur ons je CV

Mooie carrière

Wat is nu de beste keuze voor jou als professional? Waar zie jij jezelf de aankomende jaren werken en carrière maken? Aan welke opties heb je zelf nog niet gedacht? Het is belangrijk dat je – met de juiste hulp – een duidelijk beeld krijgt van waar je naartoe wilt met je carrière en ambities. Indien dit helemaal helder is, ligt er namelijk gegarandeerd een mooie carrière voor jou in het verschiet.

Vooruithelpen

We zijn erop gericht om jou vooruit te helpen, je te enthousiasmeren het optimale uit je carrière te halen en je te koppelen aan de beste bedrijven. Tijdens onze gesprekken komt het soms voor dat er onzekerheden naar boven komen bij jou als kandidaat. Je hebt nog een contract elders en/of je vindt het spannend om voor een nieuwe organisatie te kiezen. We drukken je op het hart dat we hier aandacht aan besteden tijdens onze gesprekken. Want pas als je gelooft in jezelf, ben je ook in staat om te groeien. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

We gaan voor het beste resultaat!

Onze kernwaarden

 • Aandacht
  Tijdens de procedure besteden we veel aandacht aan onze kandidaten. Wij willen namelijk dat ze het beste resultaat behalen. Ook na de eerste werkdag onderhouden we nog zeker 1 jaar contact.
 • Deskundigheid
  Doordat we een uitgebreid netwerk hebben en goede contacten onderhouden met de verschillende bedrijven in de diverse sectoren, zijn we in staat onze kandidaten aan de beste bedrijven te koppelen.
 • Doelgerichtheid
  Wij zorgen ervoor dat onze kandidaten door middel van goede begeleiding het optimale resultaat uit de procedure halen en binnen een week op gesprek kunnen.
 • Enthousiasme
  Wij enthousiasmeren onze kandidaten om het optimale uit hun carrière te halen en in zichzelf te blijven geloven.
 • Samenwerken
  Door onze kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun gesprek en te informeren over de functie & de organisatie, zorgen wij voor een succesvolle samenwerking.

Tot slot

Bij ons ontvang je de beste begeleiding in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Of je nu in Groningen, Amsterdam of Maastricht zit of daar ergens tussenin. We zijn er voor je en ondersteunen je waar nodig voordat je op gesprek gaat bij je toekomstige werkgever. Bovendien hebben we een groot netwerk, dus mocht die ene vacature er niet bij zitten, benaderen we graag al onze relevante relaties om jou aan je nieuwe carrièrestap te helpen.

Michael Henderson Recruitment:

Voor als je meer verdieping zoekt in je werk & wilt doorgroeien!

Bekijk onze vacatures