Nieuw talent is van groot belang bij de groei van je organisatie. Maar soms duurt de zoektocht naar de juiste kandidaat langer dan wenselijk is. Dit kan veel vragen van je organisatie, helemaal als er weinig tijd en/of mankracht is om de juiste professional voor de functie te vinden.

De juiste hulp

Bij Michael Henderson Recruitment zijn wij gespecialiseerd in werving en selectie van gedreven en talentvolle professionals die passen bij de gevraagde functie en het bedrijfsprofiel. Personeelstekort, en daardoor een stagnering in de groei van je bedrijf, daar zit niemand op te wachten. Wij van Michael Henderson Recruitment nemen het vanaf hier dan ook graag van je over.

Nice to know

Uit onze vele gesprekken met kandidaten is o.a. gebleken dat organisaties waar veel flexibiliteit- en minder hiërarchie is, goed scoren als het gaat om de ‘beste werkgevers’. Dit gaven vooral onze startende professionals aan, zo’n 80% van onze kandidaten.

Onze core Values

 • Aandacht
  Wij zoeken gericht naar professionals die aansluiten op jouw wensen. Wanneer een professional vervolgens bij je in dienst treedt, onderhouden wij maandelijks contact. Op deze manier zorgen wij voor de juiste begeleiding en aandacht.
 • Deskundigheid
  Doordat wij een uitgebreid netwerk en goede contacten onderhouden met professionals, zijn wij in staat om de beste talenten vast te leggen voor jouw organisatie. Wij geven onze klanten een realistisch beeld van de markt zodat deze niet voor verrassingen komen te staan.
 • Enthousiasme
  Wij doen er alles aan om de kandidaat te enthousiasmeren voor jouw organisatie. Maar ook om een professional bij je af te leveren waar jij enthousiast van wordt.
 • Doelgerichtheid
  Wij streven ernaar om de vacature zo snel mogelijk, liefst binnen een maand, in te vullen.
 • Samenwerken
  Wij houden de klant continu op de hoogte van onze zoektocht. Ook geven we regelmatig updates over waar in het proces we precies zitten met de kandidaat. Op deze manier hopen wij ervoor te zorgen dat de samenwerking zo succesvol mogelijk verloopt.

Werkwijze

Voordat de kandidaat aan je wordt voorgesteld, zijn er al meerdere gesprekken gevoerd over diens motivatie en voorkeur qua organisatie(s). Wanneer de kandidaat bij je in dienst treedt, onderhouden wij een jaar lang maandelijks contact met hem/ haar. Op deze manier garanderen wij een goede begeleiding en tevens een luisterend oor. Wij willen namelijk zeker weten dat de kandidaat slaagt bij jouw organisatie.

Onze dienstverlening

Wij zoeken altijd gericht naar professionals die aansluiten op jouw wensen en het profiel dat je voor ogen hebt. Vervolgens stellen we de kandidaat aan je voor zodra wij een goede match zien. Doordat we een uitgebreid netwerk hebben en goede contacten onderhouden met onze professionals, zijn wij in staat om de beste talenten te selecteren voor jouw organisatie.

Wil je groeien met je organisatie?

Wij regelen de beste talenten uit de markt.

Neem contact met ons op.